Varme arbeider – nettkurs (POL)
0(0)

Varme arbeider – nettkurs (POL)

Vi tilbyr kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering. Kurset er godkjent av Norsk Brannvernforening og er basert på film, animasjon og aktiv deltagelse. Gjennom presentasjon av realistiske hendelser, arbeidsoppgaver, gjennomgang av rutiner og risikovurderinger tilknyttet utførelse av varme arbeider vil du tilegne deg nyttig kunnskap og gode…

Beskrivelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering.

Kurset er godkjent av Norsk Brannvernforening og er basert på film, animasjon og aktiv deltagelse. Gjennom presentasjon av realistiske hendelser, arbeidsoppgaver, gjennomgang av rutiner og risikovurderinger tilknyttet utførelse av varme arbeider vil du tilegne deg nyttig kunnskap og gode holdninger.

Målet med kurset

Gi deltakerne:

 • Kompetansen som kreves av forsikringsselskapene for varme arbeider.
 • Økt kunnskap, ferdighet og holdning som vil påvirke til at gjennomføringen av varme arbeider vil foregå trygt og sikkert, og uten fare for at brann kan oppstå.
 • Kunnskap om aktuelle krav, lover og forskrifter for bruk av varme arbeider på og utenfor byggeplassen.
 • Kunnskap om slokkeutstyr og bruk av dette.
 • Kunnskap om aktuelle sikkerhets og vernetiltak.

Praktisk informasjon:

Du bestiller og starter kurset. Etter bestått eksamen, må du gjennomføre en praktisk slokkeøvelse og få den dokumentert. Når vi har mottatt dokumentasjon på gjennomført slokkeøvelse, får du tilsendt sertifikat for varme arbeider (slokkeøvelsen må være gjennomført i løpet av de to siste årene eller innen 3 måneder etter at dette kurset er gjennomført) Dokumentasjon på gjennomført slokkeøvelse sendes til administrasjon@kursconsult.no innen tre måneder etter bestått kurs.

Merk deg dette før du starter:

Kurset må fullføres innen 30 dager etter at det er påbegynt, og har en avsluttende eksamen du må bestå. Inkludert i kurset er inntil tre eksamensforsøk. Du har 45 minutter til rådighet på eksamen. Du må sende dokumentasjon på gjennomført slokkeøvelse innen 3 måneder etter gjennomført kurs

Avvik fra disse punktene betyr at du må kjøpe og ta kurset på nytt!

Hvem passer kurset for?

Ansatte i håndverksbedrifter som skal arbeide med utførelse av Varme arbeider som: Sveising, lodding, skjæring, taktekking, bruk av vinkelsliper, varmepistol m.m.

I tillegg til Norsk, kan vi også tilby kurset på polsk. 

Sertifikat

Norsk Brannvernforening utsteder:

Sertifikat er inkludert i prisen! Sertifikatet tildeles i appen BVis, som en app for nettbrett og mobil som inneholder dine sertifikat utstedt av Norsk brannvernforening. Dersom du ønsker plastkort, kommer i tillegg en avgift på kr. 499,- (+ porto og admin).

Lykke til!

 

Påmeldingsskjema
Bestiller er også deltaker

Pris per deltaker:
mva(25%):-
Totalpris:

 • Kort (Visa, MasterCard eller andre)
 • Faktura
 • By på
Tilleggsprodukter
kr2,390.00
 • 0 Påmeldte
 • Varighet:
 • 0 Forelesninger
 • Nettkurs

Har du ikke konto?

Søk om en konto

loading...